خانه تماس با ما کتابخانه سایت‌های حامی گالری کمپین در بند آرشیو English

پذيرش > تریبون > درباره کمپین > چگونه به کمپین یک میلیون امضا بپیوندیم؟

چگونه به کمپین یک میلیون امضا بپیوندیم؟

17 اردیبهشت 1387 - - نسخه قابل چاپ

کمپین یک میلیون امضا برای تغییر قوانین تبعیض آمیز، حرکتی مردمی و مستقل است که برای پیشبرد اهدافش به همراهی همه آنان که خواهان ایجاد برابری حقوقی زنان و مردان در ایران هستند نیاز دارد.

کمپین حرکتی گسترده و جمعی است و سه سند اصلی آن: بیانیه کمپین، طرح کلی کمپین
و دفترچه: تاثیر قوانین بر زندگی زنان است. بر این اساس چگونگی فعالیت های اعضای کمپین با توجه به شرایط و نیازهای منطقه ای هر یک از کنشگران متفاوت است و تنها نکته قابل توجه ارتباط حداقلی اعضای کمپین به منظور گردش اطلاعات، تبادل تجربیات، و همچنین انجام اقدامات حمایتی در مواقع لزوم است.

امضای بیانیه

اولین و ساده ترین قدم برای پیوستن به کمپین، امضای بیانیه آن است. اگر به اعضای کمپین دسترسی دارید، می توانید بیانیه کمپین را از آنها گرفته و امضا کنید یا در غیر این صورت می توانید فرم فردی یا جمعی
امضای بیانیه را از سایت کمپین پرینت گرفته و پس از امضا آن را به نشانی: «ایران، تهران صندوق پستی 851-14335» بفرستید و یا به ایمیل های
1million.documentation@gmail.com
یا
forequality@gmail.com
ارسال کنید.

امضای اینترنتی کمپین نیز در جهت حمایت از کمپین در سایت " تغییر برای برابری " موجود است.

جمع آوری امضا

کمپین یک میلیون امضا حرکتی گسترده و فراگیر است که تمامی برابرخواهان ایرانی و خارجی اعم از زن و مرد، چه در داخل ایران و چه در خارج از کشور می توانند به عنوان کنشگران این حرکت به پیشبرد آن کمک کنند. جمع آوری امضا به واسطه گفتگو ی چهره به چهره با مردم درباره قوانین تبعیض آمیز در حوزه زنان و ضرورت تغییر آنها مهمترین فعالیت کنشگران و حامیان کمپین است.

افراد علاقمند به جمع آوری امضا می توانند با شرکت در کارگاه های آموزشی کمپین در سراسر ایران و یا خارج کشور، یا مطالعه جزوات آموزشی چهره به چهره ، دفترچه قوانین تاثیر قانون بر زندگی زنان و کلیات طرح کمپین، و یا مشاهده فیلم های آموزشی، با شیوه کار کمپین، اهداف و کلیات طرح کمپین و قوانین موجود در حوزه زنان آشنا شده و به جمع آوری امضا نیز بپردازند. تمامی جزوه های آموزشی این کارگاه ها در سایت کمپین موجود است و می توان پس از مطالعه این جزوه ها جمع آوری امضا را آغاز کرد.

برای شرکت در کارگاه های آموزشی، در تهران با
kargaha@gmail.com
در شهرستان ها با ایمیل موجود در سایت های کمپین شهرهای مذکور و یا
1million.shahrha@gmail.com
تماس بگیرید.

کمپین را به دوستان و اقوام تان معرفی کنید

یکی از روش های پیوستن به کمپین و یا یاری رساندن به پیشبرد اهداف، معرفی آن به دیگران است. می توان با معرفی کمپین در محافل خانوادگی، محل کار، جمع دوستان و .... قدمی در راه عمومی شدن مطالبات حقوقی زنان برداشت. پخش دفترچه های "تاثیر قوانین بر زندگی زنان"، معرفی سایت کمپین به دیگران، پرینت گرفتن برخی مطالب کمپین و دادن آن به دوستان و آشنایانی که دسترسی به اینترنت ندارند و توضیح چگونگی همکاری با کمپین و جمع آوری امضا از دیگر راه های کمک به کمپین است.

لوگوی کمپین را فراموش نکنید

سایت های کمپین به ویژه تغییر برای برابری تاکنون چندین بار فیلتر شده و می شوند. از این رو بسیاری از افراد از نشانی جدید فیلتر نشده آن اطلاع ندارند، قرار دادن لوگو و لینک سایت در وبلاگ ها و سایت های اینترنتی، لینک دادن به مطالب جدید سایت با آدرس فیلتر نشده و یا اختصاص بخشی به انتشار مطالب جدید سایت تغییر برای برابری در سایت هاو همچنین نشریان دانشجویی و NGO ای، می تواند کمک بزرگی برای انتشار مطالب این سایت باشد.

لیست وبلاگ های حامی کمپین که از آغاز به کار این حرکت در کنار آن بوده اند، سهم بسزایی در بلند شدن صدای برابرخواهی زنان در فضای اینترنت داشته اند.

اگر دست به قلم هستید؟

اگر دستی به قلم دارید درباره کمپین و مطالبات حقوقی زنان بنویسید. انتشار مطلب در این رابطه در هرجایی که منتشر شود قدمی به جلو در راه عمومی کردن این مسئله است. اگر روزنامه نگار یا وب نگارید به مناسبت های مختلف مشکلات حقوقی زنان و تاثیر این قوانین بر زندگی آنها را در نشریات تان منتشر کنید. کار در اینترنت با توجه به فضای نسبتا باز موجود آسان تر نیز هست. وبلاگ های شخصی نیز ابزاری مناسب برای طرح اینگونه مطالبات و به بحث کشاندن آن است.

در کنار همه اینها، سایت کمپین یک میلیون امضا نیز همواره از مطالبی که به خواسته های حقوقی زنان بپردازد یا درباره و در نقد کمپین نوشته شود، استقبال می کند.

مطالب خود را می توانید به آدرس کمیته رسانه کمپین onlinewechange@gmail.com ارسال کنید.
برای همکاری بیشتر با سایت کمپین و مشارکت در تهیه گزارش ها و گفتگوها نیز می توانید با همان ایمیل تماس بگیرید.

علاوه بر این، سایت تغییر برای برابری بخشی را با عنوان "کوچه به کوچه" به انتشار تجربیات اعضای کمپین از جمع آوری امضا اختصاص داده است. برای نوشتن در این بخش حتما نباید روزنامه نگار باشید یا سابقه نوشتن داشته باشید، مطالب "کوچه به کوچه" به ساده ترین شیوه ممکن نوشته می شوند و هدف از آن ثبت تجربه فعالان کمپین در گفتگوی چهره به چهره با مردم است.

تمامی کنشگران کمپین می توانند با بیان ساده تجربیات خود شیوه گفتگو با مردم درباره مطالبات زنان را مکتوب کنند.

اگر هنرمند هستید؟

انجام فعالیت های هنری برای انعکاس مشکلات حقوقی زنان نیز از جمله راهکارهایی است که پس از پیوستن چند تن از جوانان هنرمند به کمپین، آغاز شد. برگزاری نمایشگاه های نقاشی، کنسرت موسیقی، اجرای تئاترهای دانشجویی و مشارکت در تئاترهای خیابانی از جمله فعالیت هایی است که تا کنون در این حوزه انجام شده است.

برگزاری نمایشگاه عکاسی، اجرای تئاتر، ساخت فیلم کوتاه، تهیه کلیپ و .... از جمله پیشنهادهای کمیته هنری کمپین
art.committe@gmail.com در این راستا است.

اگر هنرمند هستید و مایل به پیوستن به کمپین، می توانید با پیشنهاد و مشارکت در برنامه های هنری که به مطالبات کمپین بپردازد ، در اجرای این پروژه همکاری کنید.

تجربه ما؛ تجربه دیگران

ارتباط دو سویه با کنشگران اجتماعی که تجربه ای شبیه به ما را از سر گذرانده اند، از دیگر نیازهای کمپین است. در همین راستا کمپین یک میلیون امضا اقدام به راه اندازی سایتی به زبان انگلیسی کرده و بسیاری از مطالب کمپین را در آن منتشر می کند. علاوه بر این برخی سندهای مهم کمپین به زبان های ایتالیایی، روسی، آلمانی، اسپانیایی، عربی و فرانسه نیز ترجمه شده است.

انتشار مطالب و اخبار کمپین به زبان های دیگر ، علاوه بر انعکاس تجربه زنان ایرانی به دیگران، امکان تبادل تجربیات و همچنین ایجاد حرکت های حمایتی بین المللی از کمپین و اعضای آن را فراهم می کند.

ترجمه تجربیات زنان کشورهای دیگر در راه تغییر قوانین و یا حتی حرکت های جمعی که منجر به تغییراتی در زندگی زنان شده است، راهی دیگر برای رشد این حرکت در ایران است، اگر به اینگونه متون دسترسی دارید و یا می توانید این متون را به زبان فارسی ترجمه کنید، با ایمیل forequality@gmail.com تماس بگیرید.

کمپین یک میلیون امضا، حرکتی در سراسر کشور

کمپین یک میلیون امضا هم اکنون در نزدیک به بیست شهر کشور فعال است. اگر در هرکدام از این شهرها هستید برای فعالیت در کمپین، اعم از جمع آوری امضا یا راه اندازی سایت، تشکیل جلسات مطالعاتی، برگزاری نشست ها و ..... می توانید با فعالین کمپین در این شهرها تماس بگیرید.

تا کنون در شهرهای مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز، گرگان، زنجان، سنندج، کرمانشاه، قم، کرج، رشت، یزد، اراک، همدان،بابل، خرم آباد و زاهدان کارگاه آموزشی کمپین برگزار شده است. برای تماس با فعالان این شهرها می توانید با نشانی ایمیل آنها تماس بگیرید.

در صورتیکه مایلید کارگاه آموزشی کمپین در شهر شما نیز برگزار شده و به صورت سازمان یافته و گروهی به

فعالیت در کمپین بپردازید با ایمیل کمیته شهرها
1million.shahrha@gmail.com
تماس بگیرید.

اگر از فعالین کمپین در شهرهای مختلف ایران هستید نیز راه اندازی سایت یا وبلاگی که به انعکاس فعالیت های شما و مشکلات حقوقی زنان منطقه بپردازد، پیشنهادی برای انتقال تجربیات فعالان زن در نقاط مختلف کشور است. تا کنون شهرهای

شیراز

اصفهان

مشهد

همدان

کرج

رشت

اراک

زاهدان

و فعالان آذری

وکرد

اقدام به راه اندازی پایگاه اینترنتی کمپین در شهرشان کرده اند.

علاوه بر این ایرانیان مقیم خارج از کشور نیز در برخی کشورها اقدام به راه اندازی سایت کمپین کرده اند:

کمپین در قبرس

کمپین در کویت

کمپین در آلمان

کمپین در کالیفرنیا

برگزاری نشست درباره مطالبات حقوقی زنان

برگزاری نشست ها و سیمنارهای مختلف درباره کمپین یک میلیون امضا و مطالبات حقوقی زنان، از دیگر راه های مشارکت در این پروژه است.

دانشجویان و اعضای سازمان های غیردولتی که دسترسی بهتری به مکان های عمومی همچون تالار اجتماعات دانشگاه، فرهنگسراها و ... دارند، می توانند با برگزاری نشست های کوچک و بزرگ در این رابطه، می توانند تاثیر قابل توجه ای در رساندن صدای برابرخواهی زنان به قشرهای مختلف جامعه داشته باشند.

همیاری مردمی برای ادامه کمپین

کمپين يک ميليون امضا از ابتدای کار تا کنون هیچ کمک مالی از سازمان های دولتی و بین المللی قبول نکرده و تمامی هزینه های آن از طریق کمک های اعضا و همچنین افراد علاقمند به این حرکت تامین می شود. با توجه به اینکه تکثیر جزوه های آموزشی، برگزاری کارگاه های آموزشی و نشست های عمومی، سفر به شهرستان ها برای برگزاری کارگاه و اداره سایت هزینه بالایی را برای کمپین دربردارد، کمک مالی به کمپین نیز یکی از روشهای کمک به پیشبرد آن است.
برای ارائه کمک مالی به کمپین با
1million.mali@gmail.com
تماس بگیرید.

گزارشی از فعالیت های مالی در کمپین

گزارش کمیته مالی از ابتدا تا شهریور 1386

گزارش کمیته مالی شهریور 1386 تا اسفند 1386

گزارش کمیته مالی کمپین از تاریخ 1/6/86 تا پایان اسفند 86

همچنین از آنجا که چندی است برگزاری برنامه در مکان های عمومی همچون فرهنگسراها با موانع بسیاری همراه شده و اغلب غیر ممکن است، کارگاه ها و نشست های کمپین در منازل شخصی اعضا برگزار می شود . از همین رو در اختیار گذاشتن منازل شخصی، تالار اجتماعات شرکت ها و موسسات خصوصی و یا گالری ها برای برگزاری نشست نیز گامی در جهت یاری فعالین کمپین است.

*********

این پیشنهادات، همه روشهای پیوستن به کمپین و همیاری در پیشبرد اهداف ان نیست. هر یک از کنشگران کمپین می توانند با توجه به توانایی ها و امکانات خود راهکارهای دیگری برای مشارکت در این حرکت در پیش بگیرد و حتی از همکاری دیگر اعضای کمپین بهره بگیرد.

تنها اصل مهم پایبندی به سه سند اصلی کمپین است و در نظر داشتن این نکته که این حرکت جمعی به شیوه شبکه ای پیش می رود و ارتباط اعضای آن در نقاط مختلف کشور و با روشهای گوناگون علاوه بر قدرت بخشیدن به کل کمپین و هم افزایی ظرفیت های موجود، نمایی از فعالیت های انجام شده و نقاط قوت و ضعف را نیز در اختیار اعضای آن می گذارد.

ارسال به بالاترین ، توییتر ، فریندفید ، فیسبوک






در همين بخش :

دهمین دورۀ مراسم تندیس صدیقه دولت آبادی ۱۳۹۲
کارت پستال‌هایی به بهانه‌ی هشت مارس و به یاد همه‌ی مبارزین راه برابری
بیانیه بیش از 350 تن از مدافعان حقوق زنان به مناسبت روز جهانی زن؛ زنان هر روز فرودست‌تر می‌شوند
لباسی که برای تن ما دوخته اند! /اعظم بهرامی
چالش‌ها و چشم‌انداز فعالیت مدنی زنان

ديگر بخش ها :

طرح یک میلیون امضا | مقالات | سایت نوشته ها | اخبار | گزارش كمپين | گفت و گو | علیه سکوت | كوچه به كوچه | نامه های شما | گزارش ویژه | گفتگو با اعضا | ویژه سالگرد کمپین | تصویر برابری | دل آرام علی | تریبون | مقالات | تاریخ شفاهی | خارج از چارچوب | کتابخانه | درباره کمپین | کمپین در شهرها | کمپین در بند | صدای تغییر | ویژه 22 خرداد | لایحه حمایت از خانواده | گالری | عشا مومنی | امیر یعقوبعلی | خدیجه مقدم | راحله عسگری زاده و نسیم خسروی | پروین اردلان،جلوه جواهری، مریم حسین خواه، ناهید کشاورز | زینب پیغمبرزاده | سعیده امین، سارا ایمانیان، محبوبه حسین زاده، ناهید کشاورز و همایون نامی | احترام شادفر | نسیم سرابندی زاده،فاطمه دهدشتی | وبلاگ مهمان | پرونده خرم آباد | دستگیری ها | مریم مالک | پرستو اللهیاری | مهرنوش اعتمادی | سمیه رشیدی | Other Languages | همراهان | «فراخوان کمپین ده روز با بهاره هدایت» | English